Post by ovatbietedvi on Feb 10, 2022 4:09:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dynamons World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dynamons World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox qızıl kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Dynamons World 2022 version ▞▞▞
Bu, pis oyun deyil, ancaq xüsusiyyətlər baxımından zəifdir. Məsələn, tutulan canlıları asanlıqla çeşidləyə və tapa bilmir. Müxtəlif digər kiçik şeylər. Hələ də əyləncəli və pulsuz oyun üçün cəhd etməyə dəyər.
Mən zenix,malakite,krimson tutdum və su əjdaha dinamonunu tutmaq istəyirəm, amma hər yerdə axtardım, amma görə bilmirəm və bir sualım var, harada su əjdahasını tuta bilərəm və zəhmət olmasa daha tez yeniləyin və çox həyəcanlıyam və zəhmət olmasa edin. yeni müdirlər və bu oyun haqqında çox gözəldir 🤗🤗🤗
Zəhmət olmasa şam meşəsi və glixie yeniləməsini əlavə edin
Oyunla bağlı pis təcrübəm var, çünki onu açanda həmişə qara ekran çıxır zəhmət olmasa bu problemi həll edin mən oyunu tamamladım amma xahiş edirəm
Sürətli yeniləmə və yeni funksiyalar verin, mən bu oyunu 2-3 il əvvəl oynamışam və darıxmışdım, çünki dinamonların sayı çox azdır və xəritə də çox kiçikdir və yeniləmələri gözləyirəm və indi 3-4 ildən sonra yeniləmə gəldi və yalnız 1 əjdaha ! Və yeni yer sürətlə daha çox yeniləmə verir Mən bütün tapşırıqları cəmi 6 günə tamamladım və dinamonların kilidini açdım, çünki ən çox sevdiyim şey yeni xəritələri və yeniləmələrdə ən çox sevdiyim 6 düymədən ibarət yeni hekayə xəttini araşdırmaqdır, izləmək və müalicə etməkdir
Mən klaude qalasında çox tərəfdaram, buludlar yan keçmir, ona görə silirəm
Heç bir xüsusi dinamon yoxdur və hekayə çox qısadır ....və niyə dinamonu brilyantla təkmilləşdirməliyik, niyə daşlarla olmasın Zəhmət olmasa mənim məsələmə nəzər salın...... Və onların görünüşünü dinamon təkamülü kimi edin
Yaxşı oyundu amma bir problem ondadır ki, kalude qalası açılmırdı zəhmət olmasa kalude qalasını açın
Mən krimson eksklüziv sahəsini açanda mənim dünyamda heç bir krimson yoxdur, bu problemin və ya nasazlığın nə olduğunu bilmirdim
Həddindən artıq səhvlər və çərçivə düşmələri... Məni bu oyun artıq maraqlandırmır, Bu problemləri həll edin.
Bu çox yaxşı oyundur bu oyunu çox bəyənirəm bu oyun fantastikdir oyun xüsusiyyətləri çox yaxşıdır bu oyunun adı dinamons dünyası çox yaxşıdır mən bu oyunu agian oynayıram və yenə op oyun kimidir bu oyunu sevirəm
Bu oyun çox gözəldir, lakin onlayn Arena problemləri zəhmət olmasa mənə kömək edin
Dynamons World Role Playing bry
Reklamlarla doludur və başlanğıcda sizi lvl 8 rip off pokemonu ilə bombalayır
Uğurla quraşdırmışdım amma oyunu açandan sonra 6 dəqiqədən sonra ekran qara oldu ona görə oyunu sildim. Yalnız mb (internet) itkisi.
Dynamons World Игре улога vui
bu oyunu sevirəm. amma yeni yeniləməni istəyirəm, çünki bütün dinamonlarım səviyyə 20-dir😊😄.zəhmət olmasa😭
Zəhmət olmasa klaudes qalasını mümkün qədər tez yeniləyin, çünki mənim oyunumda hər şey var və oyunu bitirməliyəm və rəqiblərin hücumuna əmin olun.
Oyun heyrətamizdir(4 str), lakin buna baxmayaraq, klaudes qalasını oynamağa imkan vermir. Zəhmət olmasa, bizə klaudes qalasını oynamağa icazə verin. Siz bizə əvvəldən aydınlaşdırmalısınız ki, biz tam oynaya bilmirik, yəni Klaudes qəsrini aça bilmirik və zinix-i tutmaq üçün bütün açarları əldə edə bilmirik.(-2str) və orada təkamül sistemi olmalıdır, hər növ əfsanəvi canavar orada olmalıdır. Və lütfən, nasazlığı aradan qaldırın, yəni bir anda aça bilmirik, onu dəfələrlə açmağa cəhd etməliyik.
Zəhmət olmasa daha çox yeniləmə verin, zəhmət olmasa, yeni sahəni tamamladım, zəhmət olmasa, bunu çox bəyəndiyim yeni sahələr əlavə edin 🎮
Daxil olmaq çətin, lakin daxil olduqda əyləncəlidir
Bu çox pis oyundur .Biz əsas hücumumuzdan istifadə edəndə onlar hücumu qaçırırlar və biz döyüşü uduzuruq ona görə də mənim seçimimlə çox pis oyundur
Bu düzgün işləmir sonra mən oyunu başladım ekranda qara ekran gəlir zəhmət olmasa daha yaxşı işləyin və dyanmon 3-ü işə salın və bu oyunda dyanmon təkamülü var zəhmət olmasa 🎅🤒😱😱🎇😀😫😀😃😄😆😅🤣😜 ☺️😏😚🤣
Bu oyunu bəyənirəm, amma dostluq etmək üçün seçim olmalıdır və biz orada profili yoxlaya bilərik. Və dostlarla söhbət edə bilərik.
Pokemona bənzəyir. Oyun əyləncəlidir, döyüşlər də əyləncəlidir. İdarəetmələr yaxşıdır, qrafika yaxşıdır. Xarakter dizaynları sərin/şirindir. Oyunla bağlı yeganə problem odur ki, Dynamonunuzu səviyyəyə qaldırmaq çətin ola bilər, çünki döyüşlərdə qırıntıları əldə etmək çətin ola bilər. Amma ümumilikdə bu oyunu indiyə qədər bəyənirəm.
Bu oyun bu mənim ürəyimə toxunan oyundur bu çox gözəldir amma bir problemdir ki, bu oyunun çox növləri yox idi zəhmət olmasa daha çox növ və hərəkət verin
Ice Skating Ballerina Igranje uloga hme
Dynamons World Игре улога vui
ela oyundu5ulduz
5 dəqiqə 2 dəst qaçılmaz reklam seansı.
Bazar günü hava limanına gedə bildim və eyni vaxtda orada olacağam, maşınım yoxdur, ona görə də bayıra çıxanda eyni vaxtda otaq və maşın ala bilərəm. bir az kirayə evə gələ bilərəm mən sosial nərdivanla Sara dünyasına qayıdacağam Sara dünyasına eyni vaxtda bu gecə bir az daha yatıb bazar günü satılan evi görmək üçün evin qədim yunan salatında olduğunu görmək üçün satış üçün sosial təminat və yuxarıda ən yuxarıda ən yuxarıda və h
Parçaları toplamaq asan deyil
Dynamons World 롤플레잉 hsi
Mən bunu bir neçə dəfə yüklədim amma kalude qalası açılmadı çünki ona yalnız bir ulduz verdim oyun nə vaxt yenilənəcək 5 ulduz verəcəm
Mən bu oyunu 5 qiymətləndirərdim, lakin mən bu yaxınlarda cihazımı dəyişdim və bu cihazda oynaya bilmirəm! İlk oyundan sonra ekran qara olur və mən onu tamamlaya bilmirəm.
Mən bu oyunu yenilədim. Lakin, klaudes qalası açıq deyil. Orada "Tezliklə" göründü
Bu oyun yaxşıdır. Amma oyunun gec yeniləməsi var və xəritə yoxdur
Super oyundu hamiya tövsiye edirem
Oyun gözəldir, lakin oyunda daha çox problem var, bunu düzəltməlisən
Oyun inanılmazdır 👌 amma kaulde qalası səviyyəsini və daha çox səviyyəni açaraq səyahətə davam etmək üçün oyun yenilənməlidir, mən səbirsizliklə daha çox yeniləmə gözləyirəm və bir təklif daha odur ki, dost siyahısı olmalıdır ki, oynaya bilək.
Bu, indiyə qədər oynadığım ən yaxşı proqramdır, amma mən ona 3 ulduz verdim, çünki siz Klaudes qalası üçün bir şey etməlisiniz. Xahiş edirəm, bu, təkcə mənim deyil, hamının arzusudur. Zəhmət olmasa düzəldin...
Möhtəşəmdir, amma mən klaud qalasını aça bilmirəm, zəhmət olmasa oyunu tezliklə yeniləyin
Cox gozel oyundur bobadir 5 ulduz
Yaxşıdı, amma ən yaxşısı deyil... Əvvəllər bu oyunun kizi versiyasını oynadığım kimi, o oyun bitməsə də, deməliyəm ki, oyun rəvan və zövqlü idi. İndi oyun super ləngiyir. Mən texnoloq deyiləm, lakin oyunda çoxlu keş faylları yaratmaq problem ola bilər
Bu oyun çox gözəldir. Amma bu oyun dinamonları çox yavaş sağalır və bu oyunun qeyri-məhdud dünyaları yoxdur və bu oyun dinamonları maksimum 20 səviyyədə inkişaf edir. Mən fikirləşdim ki, bu oyun dinamon səviyyəsi limitsizdir. Amma bu oyun çox gözəldir və mən bunu sevirəm oyun çox. Mesajımı gördüyünüz üçün təşəkkürlər.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🐀🐀🐀🐀🐀🐇🐇🐇🐇🐇🔚🔜🔛🔙🔝