Post by skelorapadyl on Feb 4, 2022 15:25:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kilidini açmaq səviyyəsi ▞▞▞
▞▞▞ Fancy Pants Adventures 2022 version ▞▞▞
Həddindən artıq çox reklam, mikro problemi yenidən sınamaqdan sonra hər 20 saniyədə bir reklam görmək insanı əsəbiləşdirir. Başlandıqdan sonra heç nə təkmilləşdirilməyib.
çoxlu reklam
Əgər mənim irəliləyişim "Şahzadə Pirat Gəmi" səviyyəsində saxlanılsaydı, mən bu oyunu tam 5 olaraq qiymətləndirərdim, amma tərəqqimi saxlamadığı üçün vermədim və həqiqətən dəli oldum " Bunun üçün Üstündə" Oyunları. Əgər onların tərəqqisini saxlamasaydın, insanlar sənin oyununa nifrət edərdilər. Mən də o insanlardan biriyəm. Baş barmaq aşağı.👎👎👎
Fancy Pants Adventures Arkade zma
Pis oyun
Fancy Pants Adventures Arkade bwag
Qələm düyməsi haradadır?
Ən yaxşı oyunlarımdan biri
Sadəcə həqiqətən zəhmli. Yeganə mənfi cəhəti sualtı idarələrin çətin olmasıdır, lakin bu, dəbli şalvar təcrübəsini demək olar ki, oynamağa dəyməz edəcək qədər azaltmır.
Pinky Ponk bir ağaca çırpıldığı üçün! Bu an baxın, amma düşünürəm ki, indiyə baxıram, amma düşünürəm ki, burada mənim və ailəm üçün bir e-poçt ünvanı olmalıyam
sınıqdır, onu oynamağa icazə vermir, mən heç nəyə basmadığım halda çıxın
Super əyləncə! bu oyun yaradıcı və zəhmlidir!
üşüdüm, tullanmadım
Mükəmməl oyun və idarəetmələr həqiqətən həssas hiss edir və bəzi digər şeylər kimi sensor ekran idarəetmələrini sındırmadılar. Düşünürəm ki, onlar Dünya 1 və 2-ni əsas hekayəyə yerləşdirmək üçün bir yol tapmalı idilər. Oyun sona yaxın olduqca çətin ola bilər, amma yenə də ədalətlidir. Düşünürəm ki, son boss döyüşü daha da sərtləşdirilməlidir, bu, həqiqətən antiklimatikdir. Fon və yer çox gözəl görünür. Düşmənlərin çoxu asan olur. İstisnalar tutuquşular, quldurlar və ninjalardır. BTW s atlamadır.
Bu oyunu sevirəm, ilk oynadığım zaman nostalji hiss edirdim. Oyun əladır və düşmənlər də sərindir, mənim bu oyunla bağlı yeganə problemim odur ki, onun mobildə karandaşla çoxlu kombinləri yoxdur... Bundan başqa, bu oyun möhtəşəmdir!
Bu oyunda nifrət etdiyim yeganə şey, oynadığım vaxtın yarısına nəzarətin cavab verməməsidir. Zəhmət olmasa düzəldin!!
Nostalji boner!. Bu oyun mənim ən çox sevdiyim kompüter oyunu idi və indi onu görmək daha yaxşı hiss edir. İdarəetmə əladır, qrafika hamar və hamardır və musiqi əyləncəlidir. Silahlar və müxtəlif geyimlər kimi əlavə şeylər oyuna fərdiləşdirmə əlavə edir. Bu da uzun bir oyundur və tamamilə pulsuzdur. Bunu platforma oyunlarını sevən və ya PC-də oynayan hər kəsə tövsiyə edin. 10/10
Mənim üçün super sərt danışıram super super super
Yuxarı ox düyməsinin istifadəsi klaviaturada işləmir və sola keçmək isə vaxtın yarısı işləmir.
Məndə qələm düyməsi yoxdur, o qədər pis qiymət 2
Bunu bəyənirəm, amma cinsinizi dəyişə bilməzsiniz
Mən bu oyunu oynayıram götürdüm sildim çox bezdirdim çünki qardaşım onu tabletimlə əriştə ilə oynadı, sonra mən bunu edirəm, sonra o planşetdir və sonra hər şeyi edirəm və nə dediyi mənə əhəmiyyət vermir
Oyun çox gözəldi.Çox bəyəndim.Amma idarəetmələrdə problem var.oppo neo 7 cihazımda karandaş düyməsi görünmür zəhmət olmasa düzəldin o hücum funksiyasından istifadə edə bilmirəm.təşəkkür edirəm.
Bu oyunu çox bəyəndim. İdarəetmə çox hamar idi və ümumi dizayndan həzz aldım. Təəssüf ki, daha çox səviyyə yoxdur, mən hər şeyi tez bitirdim. Hər kəsə tövsiyə edərdim.
Bu oyun bəzən darıxdırıcı ola bilər, Platforminq heç də çətin deyil, Səviyyələr həqiqətən qısadır (yalnız səviyyələrdən keçsəniz) sizi bunun əvəzinə səviyyəni araşdırmağa məcbur edir. Döyüş (mənim fikrimcə) həqiqətən darıxdırıcıdır. Qələm alsanız belə, onlar bu düşmənləri səviyyədə qılınc və ya ninja ilə məcbur edirlər və çox vaxt bu, səviyyə arasındakı məsafəni pozur. Əsasən əylənmək üçün yolda oynayıram, amma evə gələndə oyunu dayandırıram və sadəcə youtube-a baxıram.
Səviyyəni keçə bilmirəm ki, çimərlik onu asanlaşdırsın, sizə 5 ulduz verəcəyəm
Tətbiqi çox sevirəm, istərdim ki, onun digər oyunçularla döyüşə biləcəyiniz onlayn rejimi və ya özünüzü düşmənlərdən nə qədər müddətə müdafiə edə biləcəyinizi görmək üçün sağ qalma rejimi olsun.
bəzi animasiyalar getdi, fantaziya artıq axıcı görünmür
JJ supreme ilə razıyam ki, proqram gözəldir, lakin reklamlar "acomplishmemt"in bütün əyləncələrini və hisslərini korlayır. Bunu düzəltməyə çalışın və bu, daha yaxşı bir oyun olacaq.
Mənim iPad-də bu oyun var və bu, indiyə qədərki ən yaxşı oyundur. Onların çox işi var və musiqisi heyrətamizdir. Çox oyunçu və daha çox şey olsa daha yaxşı olardı
Rocket Punch! پزل mcww
Yeni animasiyalar əlavə edin.
Əla oyun mən onu kompüterdə oynamışam, amma mobildə idarəetmənin pərəstişkarı deyiləm, bu, bir-birinə çox yaxındır, bəlkə toxunma idarəetmələrini böyütmək üçün seçim etsəniz, daha yaxşı təcrübə olardı.
Bu heyrətamiz oyundur, mən sənət üslubunu və oyun tərzini sevirəm, baxmayaraq ki, idarəetmə daha yaxşı ola bilərdi, amma yenə də bu oyunu çox sevirəm
Bu oyun zibildir, sizə necə oynamaq lazım olduğunu göstərmir. Bunu həqiqətən əlavə etməlisiniz.
gozel oyundur ama bidene yerde irisib qaldi korsa gemisinde
Məni Uninstaller edən yeganə şey onun tərəqqimi heç saxlamaması idi. Yalnız Canopy Meşəsinə qədər. Mən 11-ci səviyyədə idim və bir dəfə əsas menyuya qayıtdım, demək olar ki, bütün irəliləyişlərim yox oldu. O qədər əsəbiləşdim ki, axmaq oyunu sildim. Lütfən, bu nasazlığı dərhal düzəldin, çünki o, başqaları üçün də eyni şeyi edəcək.
Fancy Pants Adventures อาร์เคด thi
Mən oyuna daha yaxşı qiymət vermək istərdim, amma nəzərə alsaq ki, mən oyun düyməsini basan kimi avtomatik bağlanır. Qorxuram ki, bundan çoxunu verə bilməyəcəm. Oyunu yenidən oynaya bilmək istərdim, lazım olsa, telefon versiyasını paylaşacam.
Mən atamın bizim üçün aldığı kromebookda oynayıram və yuxarı düyməm işləmir və wsad düymələri işləmir və mən Nintendo switch pro nəzarətçisinə qoşulmağa çalışdım, lakin bu işləmir və tullanmağın yeganə yolu siçanımdan istifadə etməkdir və yuxarı düyməsi yalnız bu oyunda işləmir, mən hətta dərslikdən keçmədim və siçanımdan istifadə etmək istəmirəm, ona görə də onu oynamışamsa, yəqin ki, daha yüksək xal qazanmışam. Fərqli bir kompüterim olub-olmadığını söyləyəcəksinizsə, edirəm, amma o, yaxşı işləmir, ona görə də yox, yox.
Həqiqətən pis qrafika
Bu oyunu yeniləyin pls
Yeni silahı almalı olduğunuzu bildirən gəmi səviyyəsini necə keçmək lazımdır, amma yeni silahı necə əldə etmək mümkün deyil. Məncə
Bir az yaxşıdır
Fancy Pants oyunları uşaqlığımın böyük bir hissəsi idi. Bunun mənim telefonumda oynaya biləcəyini tamamilə sevirəm. Musiqi əladır, səviyyəli dizayn və hekayə əladır və mən bundan xoşbəxt ola bilməzdim.
Oğlanı idarə etmək çox çətindir, sanki mən heç nəyə toxunmasam belə, hər yeri sürüşür, ona görə də qurumağa davam edir smh
Oyun həqiqətən yavaş yükləndi. Ona görə də çətinliklə oynaya bildim
Bəli, hər dəfə onu oynamağa cəhd edəndə oyun qəzaya uğradı, ona görə də o, yalnız 1 ulduzlu rəhbər olacaq
Fancy Pants Adventures آرکید kls
Zəhmət olmasa multiplayer əlavə edin
Əyləncəli oyundur amma qələm düyməm olmadığı üçün silahımdan istifadə edə bilmirəm
Mən həqiqətən qapını açmağa çalışıram, amma qapını açmağa imkan vermir, buna görə də hələ də qapını açmağa çalışıram
Zəhmət olmasa bu oyunu oynamaq çox əyləncəlidir. Siz insanlar ona boss döyüşləri olan başqa dünyalar əlavə etmək üçün oyunu yeniləməlisiniz. BU ƏYLƏNMƏLİ OLACAQ!!!!!!!!!! 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Fancy Pants Adventures Arkadne igre gaq
Ən pis oyun, hətta 3 oğlanın üstündən də keçə bilməzsən
Oynaması əyləncəli oyundur, lakin qrafika ilə bir az darıxdırıcıdır