(Android/iOS) Ninja warrior: legenda gier przygodowych oszukiwać wiele primogemów
Feb 4, 2022 15:22:04 GMT -5
Post by skelorapadyl on Feb 4, 2022 15:22:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja warrior: legenda gier przygodowych ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja warrior: legenda gier przygodowych IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać wiele primogemów ▞▞▞
▞▞▞ Ninja warrior: legenda gier przygodowych 2022 version ▞▞▞
Ma dokładne programowanie i jest trudne, co sprawia, że chcesz grać dalej. Jest to bardzo zabawne i urocze, ale jest miejsce na poprawę grafiki i używanych umiejętności. 😊.
Bardzo zła gra Właściwie nie chcę dać ani jednej gwiazdki. Ta gra jest najgorsza tylko z jednego powodu punktu kontrolnego. To bardzo trudna gra, ale dlatego trzymali mniej punktów kontrolnych. Na poziomie 9 Opuszczonego zamku to TOH GAMES nie zachowało ani jednego punktu kontrolnego, dlaczego chcę wiedzieć.
gra nie przechodzi na wyższy poziom po pokonaniu raikyu
Daję 2 gwiazdki, ponieważ działa bardzo wolno, ale jest to bardzo dobra gra, ale w tym grafika nie jest najlepsza niż w przypadku grund
Dosłownie najgorsza gra, w jaką grałem. Nie dałbym jej nawet 1 gwiazdki. Taka dziecinna grafika z bardzo złym sterowaniem. Postać może wykonać podwójny skok, gdy nie jest potrzebny, ale nie wykonuje podwójnego skoku w krytycznych sytuacjach. Deweloper rzeczywiście powinien nazywać siebie oszustem, który nie potrafi nawet poprawnie skopiować Ninja Arashi i za każdym razem po ukończeniu 1 rozdziału gra każe nam ocenić 5 gwiazdek. W rzeczywistości ta gra w ogóle nie zasługuje na gwiazdę. Miałem bardzo złe doświadczenia. Plz nie pobieraj tego🙏
Jedynym powodem, dla którego daję 2 gwiazdki, jest to, że nie możesz kontynuować po pokonaniu Raiki Ryu. Jeśli rozpoczniesz grę po pokonaniu poziomu Raiki Ryu, musisz zacząć od poziomu wcześniej. W przeciwnym razie jest to świetna gra. Bardzo wciągająca. Ale szkoda, że ma ten błąd. Mam nadzieję, że programista wkrótce to naprawi. Dziękuję za wspaniałe doświadczenie.
Bardzo radosne, uwielbiam to💖
Odinstalowany z wieloma reklamami .. nie trać czasu na instalację
Ta gra jest bardzo przygodowa i niebezpieczna, każdy stan tej gry jest tak trudny, a także osiąga poziom tej gry, zwiększa podekscytowanie raz za razem, tak absolutnie ta gra jest wymagającą grą. Aby osiągnąć cel nijaa, przyjmuję wszystkie wyzwania ...... Teraz mogę powiedzieć, że stałem się fanem nijaa. Więc proszę podać następną wersję ...
Ninja warrior: legend of adventure games Adventure xaed
Ninja warrior: legend of adventure games Phiêu lưu lqk
W tej grze zrobiłem sto poziomów i po tych stu poziomach nagle gra przestała działać, tylko pojawiła się recepta na wczytanie, więc nie chciałem, ale musiałem usunąć tę grę, więc pobierz tę grę na własne ryzyko aur tak żałować po ukończeniu kolejnych poziomów
Ksk
Bezpłatny
Ta gra jest bardzo dobra niż darmowe targi.
To dobra gra, a programista wydaje mi się uczciwym człowiekiem... tak trzymaj! Polecam, aby każdy mógł pobrać tę grę i cieszyć się..Najlepsza gra
Chcę dać 5 gwiazdek ze względu na jego pomysł, ale nie było problemów. 1. Jest różnica między kreatywnym, wymagającym, projektowanym poziomem a okropnym, denerwującym i NIE ZABAWNYM poziomem (ta smocza cytadela na poziomie 3 jest po prostu denerwująca) 2. Ukryte pułapki, dobrze jest JEŚLI jest używany prawidłowo, jak ten poziom, gdy ma 4 lub 5 ukrytych drzwi i tylko jedno z nich jest prawdziwe, to świetnie, ALE ten niewidzialny pułapka na niedźwiedzia bez żadnej wskazówki? I to cię zastrzeliło? Nawet pułapki na niedźwiedzie Ninja Arashi tego nie zrobiły.
Na początku dałem mu pełne pięć gwiazdek. Ale teraz jest to dwugwiazdkowy, ponieważ jestem z niego niezadowolony. Poszedłem i zagrałem na ostatnim poziomie, to jest raiki ryu czy coś w tym stylu. Sposób, w jaki w każdej dźwigni możemy zbierać monety w ten sam sposób, w jaki nie możemy zbierać klejnotów czy czegoś takiego. Więc jeśli kupimy jakiś kostium za 200 klejnotów, to nie możemy zdobyć coraz więcej klejnotów, jest on ograniczony, więc nie możemy ulepszyć jego ulepszeń do ostatniego poziomu, a jeśli go nie ulepszymy, nie możemy walczyć z raiki ryu.
Naprawdę najlepsza gra przygodowa, jaką kiedykolwiek grałem !! Ale dlaczego nie mogę zagrać w ostatnich 2-3 poziomach? Nie mam czegoś o nazwie 81 📃 czy coś takiego. Rozwiąż ten problem.
Podoba mi się, bardzo wciągająca gra, dobra, ale czasami nienawidzę, muszę zabić raiki ryu, za każdym razem, gdy moja walka ninja, życie stworzenia, które ma umrzeć, potem mój ninja umiera, to, co widziałem, życie stworzenia plus za każdym razem, gdy mój ninja umiera. Mam nadzieję, że trzeba ulepszyć broń ninja.
Ciemny motyw zrujnował grę wraz z nieedytowalnymi kontrolkami....transformacja dziennika jest bezużyteczna, gdy ninja ma nóż z lalką w bliskiej odległości🙄🙄 - Brak logiki. Sterowanie jest małe i okropne podczas skakania, strzelania i ruchu.... przyzwoita gra👍l
Ta usterka nie daje bossowi możliwości ładowania zdrowia, gdy zadałeś mu 90% obrażeń, skończyłem grę, ale to jest zła gra, ponieważ deweloper jest po prostu nie, on musi się nauczyć, jak robić braki w grach przygodowych, nie ma zero gwiazdek, ale daję 1 tylko dlatego, naucz się, jak działają błędy, a potem stwórz grę
Podoba mi się grafika i zabijanie, ale przede wszystkim klejnoty, skórki i ulepszenia
Ta gra jest niesamowita. Nie wiem jak ciężko zrobić tę grę .. super .. wypróbuj tę grę .. w przyszłości zrób coś trudnego .. ostatnie poziomy nie są aż tak interesujące, ponieważ tylko jedna postać w jednej, więc spróbuj ją zmienić i dodać więcej postaci do poziomów i utrzymuj niekończące się poziomy, będziesz najlepszy ♡.
Gra jest bardzo dobra, ale kontrolery są małe i niestabilne. Kontroler ruchu powinien być elastyczny (tj. kontroler ruchu piłki nożnej).
Super gra
Fajna gra, ale najgorsze sterowanie. W większości przypadków przyciski nie działają zgodnie z przeznaczeniem. Irytujący.
Tak, to fajna i zabawna gra i dobrze się z nią bawię. Mam nadzieję, że wkrótce stworzycie fajną grę wojenną z trybem kempingowym, która będzie naprawdę fajna 💯👍
To dobrze, ale jest to dokładnie ta sama kopia gry ninja arashi. Ten jest lepszy niż ten i jest nawet oceniany jako wybór redaktorów. Dałbym to 2 gwiazdki, ponieważ rozgrywka nie jest tak dobra. To serdeczna recenzja, bez stronniczej odpowiedzi! Możesz grać w tę grę, ale to nie jest tak zabawne.
To najlepsza gra ninja, w jaką kiedykolwiek grałem. Do tej pory nie znalazłem żadnych usterek ani błędów. Świetna gra, najlepsza może być lepsza niż najlepsza.
Snake Rivals - Fun Snake Game פעולה syx
Ta gra jest bardzo dobra i jest świetną grą i myślę, że najlepszą z niej jest świetna gra i może uczynić ją lepszą dla świetnej gry, a gra nigdzie się nie wybiera przez długi czas, a to tylko trochę więcej niż trochę gry
Większość badddd app... Od czasu do czasu zawiesza się bez powodu... I mnóstwo reklam... Jestem z tego bardzo niezadowolony...
Ninja warrior: legend of adventure games Phiêu lưu lqk
To było zbyt podobne do podobnej gry, ale nie tak dużo akcji.Przyciski są zbyt blisko siebie i zbyt blisko krawędzi telefonu. A potem walczę z ostatnim bossem i uderzam go tysiąc razy, ledwo przesuwając mu pasek życia. W porządku, jeśli się nudzisz, ale nie jestem pod wrażeniem.
Jest OK
Ta gra zużywa tyle energii, że w ogóle jej nie używa. Mam baterię 5000 mAh i zużywa 25% baterii bez korzystania z tej aplikacji przez cały dzień. Gra jest fajna na swój sposób, ale ---- Nie polecałbym jej, ponieważ możesz grać w lepszą grę bez tak dużego zużycia energii.